Remek újdonságok hamarosan!

Örömmel tudatjuk, hogy az elmúlt napok munkájának eredményeként újabb köteteket varázsoltunk az oldalra, így érdemes lehet a nap folyamán újra nézni hozzánk. Először is egy igazi ritkaságot, egy 3 az 1-ben regénykötetet ajánlunk Jules Verne tollából a kalandok kedvelőinek (Telelés Grönlandban – Zachariás mester – Dráma a levegőben), de egy rejtélyes gyilkosság is előkerül Gaston Leroux klasszikus bűnügyi regényében, A sárga szoba titkában. Angolul olvasóknak is akad friss-ropogós ajánlat: Lytton Strachey írásában, az Elizabeth & Essex-ben szerelmi szálak hálózzák be Anglia királyi udvarát – figyelem, nem csak hölgyeknek! 🙂 A “hazai ajánlatot” Gaal József történelmi regénye gazdagítja, melyben Szirmay Ilona kalandos életébe csöppenhetünk, illetve egy újabb klasszikus Babits-írás, a Timár Virgil fiais jön hamarosan. Zárásként a kávé- és kávéházak szerelmeseinek ajánljuk Balla Vilmos: A kávéforrás című összefoglalóját, amiben századelős pesti legendák sorakoznak törzsvendégekről és hírességekről. Kihagyhatatlan.

J. F. Cooper: Az utolsó mohikán G. Leroux: A sárga szoba titka
1270 Ft 999 Ft
PayPal:

  

Gaal József: Szirmay Ilona Jules Verne: Telelés Grönlandban; Zachariás mester; Dráma a levegőben (3 regény)
999 Ft 1500 Ft
PayPal:

  

PayPal:

  

Balla Vilmos: Kávéforrás Lytton Strachey: Elizabeth and Essex (angol nyelven)
999 Ft 1270 Ft
PayPal:

  

PayPal:

  

Korábban megjelent köteteink:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Fehér Péter (szerk.): Kvízvarázs 2012 Benedek Elek: Tündérmesék
1270 Ft 799 Ft
PayPal:

  

PayPal:

  

Krúdy Gyula: Bukfenc
1270 Ft
PayPal:

  

A vásárlás egy kötet esetén PayPal-os fizetéssel vagy átutalással történhet, két vagy több kötet esetén kérjük jelezzék vásárlási szándékukat e-mail címünkön: kindlevarazs és gmail.

Átutalás esetén a következő számlaszámra várjuk: CIB 10701214-56368910-51200002

A számla kiállításhoz kérjük, hogy e-mailben (kindlevarazs@gmail.com) szíveskedjenek elküldeni a név, lakcím adatokat, hogy a számlát elkészíthessük, amelyet szintén mailben küldünk! A sikeres fizetést követően a kötetet mailben továbbítjuk a megrendelőnek (0-4 órán belül, napszaktól függően).

Reméljük a listából mindenki talál csemegézni valót, addig is jó olvasást mindenkinek! 🙂

Kategória: Hírek | A közvetlen link.

Remek újdonságok hamarosan! bejegyzéshez 4 hozzászólás

 1. takatsa szerint:

  Jé, úgy látszik lemaradtam egy brossurával. Látom, most már pénzért kaphatóak a könyvek. Ez azt jelenti, hogy az ingyenes Kindle Téka bővítése leállt, vagy a Téka lassan átalakul ebook-bolttá? Vagy esetleg párhuzamosan fejlesztitek a Tékát is, és a fizetős részleget is?

  • kindlevarazs szerint:

   Szia!
   Csak figyelmetlenul olvastad el a Téka beköszöntőjét másfél éve.:-) Ingyenes és fizetős könyvek egyaránt vannak/lesznek. Nem alakul át bolttá, mert a bolt még csak a tervekben szerepel (szintén régóta).
   A saját kiadású kötetek pénzért vásárolhatók meg.
   A bővítés sem állt le, a héten is lesznek új könyvek, ingyenesen is. Az olvasóink azonban nem sűrűn nyomogatják a Támogatás gombot… anélkül pedig nem működik sajnos semmi.
   Jó olvasást!

   • takatsa szerint:

    Bocs, akkor félreértettem valamit. Mivel a Babits, Gaal, és Leroux könyv a MEK-ről letölthető (doc, rtf vagy html formátumban) hasonlóan, mint a Tékában eddig megjelent ingyenes könyvek többsége, ezért nem láttam hirtelenjében a különbséget. Persze ha ezek most saját kiadások, akkor az egészen más. Sok sikert! 🙂

 2. Visszajelzés: E-könyv ajándékba – A Kindle-varázs karácsonyi meglepetés akciója | Kindle-varázs

Szólj hozzá!