Kindle HÍREK #12

Exkluzív kötet a Tékában!

Facebook oldalunk szorgalmas látogatói már tegnap felfedezhették az első magyar Kindle formátumban hozzáférhető sakk-ebook-ot!

Exkluzív kötet a Tékában!

Bakcsi György: En Passant felügyelő visszatér című munkája ingyenesen letölthető a sakk szépségei iránt érdeklődők számára. Sőt, nem csak a sakk szépségeit, de szórakoztató olvasmányt is találhatnak benne, akik kezükbe veszik az örökös magyar bajnok, neves irodalomtörténész kötetét.

Megkezdődött a NAGY KINDLE MUSTRA! A Kindle-Varázs felmérése a hazai Kindle-olvasók könyvbarátokról. Kérjük, töltsék ki minél többen, terjesszék Kindle-vel rendelkező ismerőseik körében is. A kérdőív elérhető a következő linken: http://feherpeter.hu/limesurvey/index.php?sid=66832&lang=hu

Kindle-rendelés Karácsony előtt! A tavalyi tapasztalatok alapján szeretnénk ajánlani azoknak, akik Kindle Amazonról történő beszerzését tervezik, hogy érdemes mielőbb rendelni, mert tavaly december elejétől január végéig az Amazon nem szállított külföldre, hanem az amerikai megrendeléseket igyekezett elsősorban kielégíteni. Az új Kinde-olvasók megjelenése miatt ez várhatóan az idén is így lesz, mert nagy mennyiségű előrendelést sikerült összegyűjteniük.

Jó olvasást mindenkinek!

Kategória: Hírek | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?