Kindle HÍREK #1. – Frissítve!

Mi várható a Fekete péntek után? A “Fekete péntek” után (lásd előző bejegyzésünk) szivárgó információk szerint bár beláthatatlan, milyen gyorsan áll vissza a “korábbi rend”, de az Amazonnál bizakodóak abban, hogy a megadott 2-3 hónapos határidő jóval rövidebb lesz a valóságban. Forrás: kindleworld.blogspot.com E-pub a láthatáron!? Egyszerre két különböző fejlesztő jelentette be, hogy folyamatban az epub formátum olvasásának implementálása a Kindle-n. Az epub olvasást biztosító programok erőteljes fejlesztés alatt állnak, jelenleg kb. alfa verzióban. FBreader (by Dzha) fbKindle (by andy wooden) Bár a jelenlegi állapotban csak profiknak ajánlható a tesztelés, de bízhatunk abban, hogy hamarosan jelentős előrelépés lesz ezen a területen is. Forrás: Mobileread Forum, Developers Corner Kindle-könyv ajándékba! Az Amazon jóvoltából immár lehetőség van arra, hogy Kindle e-book-okat tegyünk a fa alá Karácsonyra! Az e-book vásárlási lehetőség nem csak Kindle-tulajdonosoknak, hanem bárki számára nyitva áll. Részleteket az Amazon weboldalán olvashatunk, a gyakorlati tapasztalatokról a KindleWorld blogon tájékozódhatunk. Forrás: KindleWorld Blog Folyt. köv.

Kategória: Hírek | A közvetlen link.

Kindle HÍREK #1. – Frissítve! bejegyzéshez 10 hozzászólás

 1. dsw900 szerint:

  Pánikhangulatomban megrendeltük a Kindle 3g-met… Pillanatnyilag itt tart az Amazon: Estimated delivery January 12, 2011 – January 24, 2011. Ez már a Vízkereszten is túlmutat, nem semmi. Remélem korrigálnak még rajta.

 2. kindlevarazs szerint:

  Szia!

  Szerintem Karácsony után majd belendülnek, ha túl lesznek az évvégi bulikon:-) Én nem rendeltem volna pánikban… Viszont: a pénzt nem vonták le, ugye?

 3. dsw900 szerint:

  Szia! Egyelőre pénzt nem vettek le, bár még alig több, mint egy órája rendeltük. Sajnos tok nem lesz hozzá, a 3g+tok túllóg azon, amit vámmentesen be lehetne hozni. Több mint 60 dolcsit kellett volna vámként lepengetni, na az azért fájt… A tok majd egy másik móka lesz…

 4. dsw900 szerint:

  Ja, meg hát igazából annyira azért nem pánikból rendelés ám… 🙂 Csak átgondoltam, hogy ha mégis megindulnak a szállítások, akkor az én rendelésem már ott lesz a rendszerben, s előbb kiszolgálják, mint a későbbieket. Nemsoká itt a Hálaadás, s a Nagy Vizen túl ez már a Karácsonyi szezon hivatalos kezdete. Mindenképp a nagy roham előtt akartam rendelni, csak hát nem hittem, hogy ilyen hamar bekövetkezik a roham.

 5. prod59 szerint:

  Maximálisan meg tudlak érteni. Én két hónapot vártam rá, miközben ismerősnek már megjött.
  Bízunk benne, hogy azért hamarabb megkapod.
  Feltétlen számolj be, hogy hol tartasz!

Szólj hozzá!