BREAKING NEWS – Új Kindle olvasók 4 verzióban!

Eljött a sokak által várva várt nap, amelyen az Amazon bejelentette a Kindle új verzióit, mindjárt 4-et ezekből.

Bejelentették az új Kindle elektronikus könyvolvasókat!

A “zászlóshajónak” tekinthető 7 inches színes érintőképernyős tablet 199$-os áron, de jelenleg csak US-only, és csak november 15-től… Új böngészővel, 8 gigabájt belső memóriával, wifi-vel és multimédiára éretten. A kisebb testvéreknél szintén eltűnt a billentyűzet, és megjelent a tapogatható/simogatható érintőképernyő… A legkisebb Kindle 79$-ért wifivel valamivel több, mint 1 Gigabájt memóriát kínál a könyvek számára. Ennél a teljes érntőképernyős megoldást az 5-utas vezérlő helyettesíti. (“Érdekes megoldás” azok után, hogy voltak, akiket a billentyűzet is zavart:-) A két nagyobb testvér (Touch és Touch 3G fantázianeveken) érintőképernyős, a már megszokott 4 gigabájt belső memóriával, továbbá wifi, illetve a szintén már ismert ingyenes 3G-s internetes hozzáféréssel, 99$, illetve 149$-os áron. Az Amazon tehát emelte a tétet, két olvasóval is áttörte a 100$-os határt. Kérdés, mennyire sikerül meghódítani majd a hús-vér olvasókat ezekkel az új ekönyv-olvasókkal. Az epub formátum bevezetése továbbra sem történt meg, szubjektív megítélésünk szerint az árletörés mellett más forradalmi dolog nincs. Érdeklődve várom majd az Amazon Fire beszámolókat, bár a tablet-ek eddig sem vonzottak:-) Képek hamarosan!

Kategória: Hírek | A közvetlen link.

BREAKING NEWS – Új Kindle olvasók 4 verzióban! bejegyzéshez 14 hozzászólás

 1. erwinke szerint:

  Kár, hogy az újdonságok csak az Amcsiknak szól. 🙁
  Valamint a 79$-os ár a reklámos verziót jelenti.

 2. zooli9 szerint:

  érintő képernyő mellett Aksi eléggé érdekelne

 3. kindlevarazs szerint:

  Szia!
  Nem a tabletről írtam, hanem a legapróbbról:-) A tabletet még csak előrendelni lehet, és csak amerikai címre. Ezt írtam a posztban is… Az apróságot se rendeltem meg, csak lejátszottam az utolsó előtti lépésig.

 4. robi155 szerint:

  Tegnap megjött a kicsi verzió. Nagyon jók az anyagai, szép az olvasó. A tudása, kezelhetősége kb. mint a Kindle 3-é, a kisebb RAM nem probléma, eddig sem használtam ki a 4 gigát.

  • kindlevarazs szerint:

   Egy “villámteszt” erejéig megmutatnád? Ha igen, beszéljük meg mailben. kindlevarazs kukac gmail

   • robi155 szerint:

    Írtam mailt. Iszonyat hamar megjött, a bemutatókor rögtön megrendeltem és pénteken kora délután hívott a futár, hogy itt van. A vám is egyszerűbb volt mint anno a Kindle 3-nál. Aznap éjjel jött egy mail, hogy nevezzem meg magyarul is a terméket 😀 aztán már csak a futárnál kellett kitölteni a papírokat.
    Sokkal kisebb mint a 3-as, valóban kényelmesen elfér a zsebben is. Olvasásra ugyanolyan, de nincs rajta audio aljzat és hangszóró sem, szóval zenehallgatás kilőve.

 5. HUNmal (@HUNmal) szerint:

  Írd meg légyszi, hogy melyik az a link ahonnan lehet rendelni a Kindle Touch ot Magyarországra.
  Csak mert a 99$ os nál még ez van kiírva az Amazon on:
  “Order now. Orders are prioritized on a first come, first served basis. U.S. only”
  Az eBay en tényleg van egy link ahonnan van worldwide shipping http://goo.gl/nnpgq
  Te hol láttad ?
  Köszi előre is!

Szólj hozzá!