BREAKING NEWS! 1 éves a Kindle-varázs!

2010. október 27-én “köszöntünk be” első posztunkkkal a blogvilágba, és íme elröppent az első év!

Egy éves a Kindle-varázs Blog!

Milyen volt ez az év? Dolgos, munkás, szórakoztató, örömteli és azt gondolom, összességében sikeres! Azt hiszem, túlzás nélkül állíthatjuk, hogy magyar Kindle-közösség egyik jelentős információforrása lett a Kindle-varázs…

Számokban: 72 bejegyzés 800 hozzászólás 475 ismerős a Facebook-on 253 ezer oldal megtekintés 325 kötet a Tékában!

Címszavakban: Segítségnyújtás magyar nyelven a Kindle-vel kapcsolatos problémákban, e-könyvek készítése, e-könyv készítés oktatása, előadások Szombathelytől Nyíregyházáig szerte az országban, mail-ek, telefonok, Facebook-oldal, személyes találkozások és bemutatók, új barátságok és személyes kapcsolatok…

Köszönet mindenkinek, hazai és külföldi barátainknak, mindenkinek, aki anyagilag támogatott bennünket, vagy hozzászólásokkal segítette munkánkat, esetleg olvasóként megtisztelt virtuális jelenlétével! És óriási köszönet illeti szerkesztőtársaimat/tanítványaimat – Farkas Mártit, Kalmár Csillát, Kovács Györgyit, Schiff Beát és Szántó Daniellát! Nélkülük a Téka sokkal szegényebb lenne.

Születésnapra igazi köszöntés illik, ezért úgy döntöttünk, hogy ezt sem hagyjuk el. Ezért a blog kedvelői számára blogtalálkozót szervezünk, lehetőségeinkhez mérten igényes keretek közt.

A találkozó időpontja: 2011. november 24. csütörtök délután 17 óra A találkozó helye: Budapest, Bárka Színház A rendezvény részletes programját hamarosan meghirdetjük, és reméljük, számos Kindle-kedvelő barátunkkal találkozhatunk, beszélgethetünk személyesen is!

“Olvasni, olvasni, olvasni!”

Baráti üdvözlet minden olvasónknak:

Fehér Péter PhD as Kindlevarázs

József Attila

SZÜLETÉSNAPOMRA

Harminckét éves lettem én – meglepetés e költemény csecse becse: ajándék, mellyel meglepem e kávéházi szegleten magam magam. Harminckét évem elszelelt s még havi kétszáz sose telt. Az ám, Hazám! Lehettem volna oktató, nem ily töltőtoll koptató szegény legény. De nem lettem, mert Szegeden eltanácsolt az egyetem fura ura. Intelme gyorsan, nyersen ért a „Nincsen apám” versemért, a hont kivont szablyával óvta ellenem. Ideidézi szellemem hevét s nevét: „Ön, amig szóból értek én, nem lesz tanár e féltekén” – gagyog s ragyog. Ha örül Horger Antal úr, hogy költőnk nem nyelvtant tanul, sekély e kéj – Én egész népemet fogom nem középiskolás fokon taní- tani! (1937. április 11.)

Kategória: Hírek | A közvetlen link.

BREAKING NEWS! 1 éves a Kindle-varázs! bejegyzéshez 4 hozzászólás

 1. Igaz csak pár hete találtam ide, de attól függetlenül Isten éltessen titeket 😀

 2. erwinke szerint:

  Gratulálok!
  Csak így tovább, hogy tényleg meglegyen a versben említett 32 is! 🙂

 3. Tibor Egri szerint:

  Gratula!
  És persze köszönöm a sok hasznos cikket. Még további sok-sok szülinapot!

Szólj hozzá!