Kindle Hírek #5 – Frissítve!

Webről a Kindlére – egy kattintással! Számos megoldás létezik már weben megjelenő anyagok Kindlére küldésére, de a legfrissebb újdonság igen ígéretesnek hangzik. A Chrome böngészőt használók egy kiegészítést telepítve egy Küldés Kindlére menüponttal bővíthetik böngészőjüket, ami a kiválasztott cikk szövegét azonnal a felhasználó által regisztrált név@free.kindle.com címre továbbítja, ahonnan pedig az Amazon a Kindlére küldi. Holnap teszteljük! Forrás: Kindleworld Blog Újra lendületben a Kindle szállítás! A Karácsonyi nélkülözés után ismét teljes gőzzel beindultak a Kindle-szállítások Európába is. AKi tehát úgy dönt, hogy e-book olvasót szeretne vásárolni, aligha tévedhet nagyot a Kindle-vel. A blog részletes információkat nyújt a Kindle lehetőségeiről, és egy korábbi posztunkban részletesen bemutattuk a rendelés menetét is. Ha a fentiek alapján úgy gondolják, mégis konkrét segítségre szorulnak (pl. nem rendelkeznek a fizetéshez szükséges bankkártyával), szívesen segítünk Kindle3 Wifi vagy Kindle3 3G+wifi beszerzésében is. Elérhetőségünk: kindlevarazs@gmail.com Új szolgáltatásaink a Kindle-varázs blogon! Több új szolgáltatást/rovatot is indítunk a blogon. Az egyik a Kindle-Téka, amelynek keretében Kindle-formátumú elektronikus könyveket adunk közre, a másik a Könyvajánló, amelyben (nemcsak elektronikus), hanem papír alapú olvasnivalót kívánunk népszerűsíteni, illetve olvasóink figyelmébe ajánlani. Mindkét rovat működésében számítunk természetesen olvasóink közreműködésére is, ennek részleteit hamarosan ismertetjük. Jó Kindlézést addig is minden Kedves Olvasó(nk)nak!

Kategória: Hírek | A közvetlen link.

Kindle Hírek #5 – Frissítve! bejegyzéshez 9 hozzászólás

 1. zooli9 szerint:

  Üdvözletem.

  Végre én is bejutottam a Kindle tulajok klubjába 🙂 1 nappal korábban is jött mint írták, és bár kissé elégedetlen vagyok a magyar futárokkal, hogy ellentétben az amcsikkal semmit nem jeleztek vagy reagáltak a kérdésre hogy mikor jönnek, hanem egyszer csak megjelentek (szerencse hogy voltak itthon) maga a készülék pont olyan szenzációs mint amilyenre gondoltam….Bár netezni nem fogok vele sokat…azért királyság van 🙂

  Szal még egyszer üdv néktek….én is ajánlom a megvételét, és sok sikert az oldalhoz….rendszeres olvasója vagyok már egy ideje 🙂

 2. kindlevarazs szerint:

  Köszönöm a gratulációt!
  Meg kell mondjam, nekem még soha semmi gondom nem volt a magyar futárokkal. A neten követtem a Kindle útját, és ha látható volt, hogy Vecsésen van, akkor tudható, hogy aznap vagy másnap kihozzák. Külön még sosem telefonáltak ezért, de nem is vártam.
  Sok sikert az olvasódhoz és jó olvasgatást!

 3. finesfinium szerint:

  Nekem 10 perccel a kézbesítés előtt telefonált a futár, hogy csomagom érkezett, van-e otthon valaki. Ráadásul, mikor meglátta a karomban a kisfiam, hátrébb is lépett, mondván, hogy megfázott, nem akarja ráragasztani a kicsire a kórt. A borravalót meg időm nem volt odaadni, úgy elviharzott, miután aláírtam az átvételt. 🙂

 4. meszarosgyula szerint:

  Bár nagyon szeretek olvasni a Kindle masinámon, nem vagyok biztos benne, hogy cikkeket küldenék rá. Én a hosszabb lélegzetvételű műveket olvasom rajta, a cikkeket gyorsan átfutom a számítógépen.

 5. kindlevarazs szerint:

  Szia!
  Köszi a megjegyzést! Nem vagyunk egyformák:-)
  Vannak hosszabb lélegzetű cikkek:-), amiket érdemes lehet lementeni.
  “Cikknek” számít ebben az esetben egy wikipédia bejegyzés, ami aztán elég hosszú lehet.
  Tehát én a magam részéről biztos használni fogom (ezt vagy mást), ahogy eddig is használtam hasonlókat, például szakirodalom/hivatkozások begyűjtésére. Nem egy három soros bulvár cikkre gondoltam.
  Jó Kindlézést!

 6. meszarosgyula szerint:

  Ebből a megvilágításból valóban van értelme. Én is tartok rajta írással kapcsolatos anyagokat, hogy bármikor elő tudjam kapni őket (bár azok inkább a könyv kategóriába esnek).

 7. pollner szerint:

  Sziasztok! A Send to Kindle Chrome-bővítmény szenzációs, sokkal jobb, mint az eddig használt Instaper. Én egész nap a gép előtt ülök, de munka közben nem tudom elolvasni az össze “talált”, fontosnak tűnő cikket. A Kinle-n hazafelé (metró+vonat), vagy este otthon sokkal kényelmesebb az olvasás. Természetesen nem a hírekről, hanem hosszabb, elemző cikkekről és hasonlókról van szó. Mindenkinek ajánlom a módszert!

  Pécsi Ferenc (mediablog.hu)

Vélemény, hozzászólás?