Kindle HÍREK #4

Millió fölötti Kindle eladások! Az Amazon elég szűkszavúan csepegtette az üzleti információkat a Kindle eladásokról eddig. Most azonban az Amazon hivatalos fórumán mondtak köszönetet a vásárlóknak, mivel “már több milliót adtunk el az új e-ink technológiájú olvasóból. A tények azt mutatják, hogy az elmúlt 73 napban több Kindle talált gazdára, mint az egész 2009-es évben! Köszönjük a vásárlást!” Forrás: www.amazon.com Újra 5 Kindle rendelhető vásárlónként! Egy örvendetes hír még Amazonék házatájáról ismét: újra 5-re váltott az egy személy által rendelhető Kindle-k száma. Mint ismeretes, november közepe táján kezdték 3-ra korlátozni ezt, mert nem tudtak a megnövekedett keresetnek eleget tenni. Bízunk abban, hogy ez talán azt is jelenti, hogy ismét felgyorsulnak a szállítások is? Forrás: www.amazon.com/kindle Igényes olvasmányok Kindle-re! Lehetőségeinkhez mérten próbálunk közreműködni a natív Kindle formátumú anyagok hozzáférhetővé tételében, ezért hamarosan Kindle-formátumú könyveket adunk közre! Ezek elsődleges forrása a Magyar Elektronikus Könyvtár, és más ingyenesen elérhető anyagok. Az anyagokat elsősorban regisztrált olvasóink számára kívánjuk hozzáférhetővé tenni, és tárhelyünk növeléséhez kérjük majd (önkéntes) támogatásukat is! Regisztráljanak bátran, és várjuk hozzászólásaikat, visszajelzéseiket is!

Kategória: Hírek | A közvetlen link.

Kindle HÍREK #4 bejegyzéshez 22 hozzászólás

 1. dsw900 szerint:

  Ez jó hír, hogy öt kindle-t lehet renelni fejenként. Kíváncsi vagyok vajon előrébb hozzák-e az én rendelésem.

 2. finesfinium szerint:

  Ma reggelre 3-5 hétre írták át a kiszállítási időt. Ez január eleje, közepe. Majdnem ugyanott vagyunk, mint induláskor, hiszen eltelt némi idő az export leállítása óta.

  • dsw900 szerint:

   Kíváncsi leszek, mi lesz ebből. Az enyém durván egy hónapja lett rendelve, elég vakmerő dolognak érzem az Amazon részéről, hogy a mostani rendeléseket is elvállalja ugyanarra az időszakra (sőt, korábbra…). Valahogy fura, hogy karácsonyig nem birkóznak meg az igényekkel, majd bevállalják hogy január elején meg az összes elmaradt szállítást egyazon időben teljesítik. Na, mindegy, csak minél előbb legyen végre belőle valami.

 3. dsw900 szerint:

  Nem ehhez a posthoz tartozik a hozzászólásom, de ide írom, mert ez van most leginkább szem előtt, elnézést érte.

  Az Amazon tegnap levonta a Kindle árát.
  Aki rendelt, lehet reménykedni, hogy megindul a kiszállítás.

 4. bepti szerint:

  Egy infó:
  November 19.-én rendeltem meg a készüléket, azóta várom hogy történjen valami. Ma 5 körül elvitték a pénzt (214-es árfolyamon ). Az amazon.com -on jan 14.-i érkezést igérnek.

  Köszi a blogot, jó hogy felválaltad az ügyünket, mindent bele!
  Üdv:
  Péter

 5. kindlevarazs szerint:

  Köszönöm a gratulációt, igyekszem!
  Valóban megindult a rendelések kiszállítása, több megerősítést is kaptam! Jó Kindlézést és türelmes várakozást! Ezt már féllábon is kibírjuk:-)

 6. dsw900 szerint:

  Az enyém már úton van! 🙂

  UPS szerint itt tart:
  Louisville, KY, United States 2011/01/08 5:41 Kiindulásiállomás beolvasás

  Kezdhetek vigyorogni remélem. 🙂

 7. finesfinium szerint:

  Nekem csak jövő hét közepére ígérik… 🙁

 8. finesfinium szerint:

  Január 17-én kézbe vehettem, tegnap este (22-én) már “bedöglött”. Olvashatók a könyvek, csak két vékony fekete vízszintes vonal húzódik a kijelző felső felén, amik leginkább a képeken és a honlapokon látszanak. Először csak egy vonal látszott, majd pár percre rá megérkezett a második is. 🙁
  Próbáltam minden javítási módszert (restart, reset, software update, hard reset), semmi nem segített.
  Írtam az Amazonnak, igen kedvesen válaszolt a Service: megkértek, hívjam fel őket, hogy egyeztethessünk és kicserélik. Mivel nem vagyok perfekt, így egy rokonom segítségét kértem. Most várunk az időeltolódás miatt.

Vélemény, hozzászólás?