BREAKING NEWS –

Kedves Olvasóink bizonyára tapasztalhatták, hogy éjt nappallá téve dolgozunk a Kindle népszerűsítése ügyében:-) Nos, itt a példa, hogy ismét elsőként adhatunk hírt valamiről. Az Amazon.com-on böngészve tűnt fel, hogy az eddigiekben megszokottól eltérően az ingyenesen letölthető könyvek valóban ingyenesen letölthetők! (Azok kedvéért, akik nem értenék – eddig is rengeteg ingyenesen letölthető könyv, ezeket azonban az európai olvasók 2,30$-ért kaphatták meg, amit valami érthetetlen indokkal próbáltak lenyomni a torkunkon.) Most viszont tényleg 0$-ért vesztegetnek egy csomó könyvet! Tehát az angol nyelvet bíróknak, vag tanulni szándékozóknak melegen ajánljuk a benézést az Amazon oldalára, és szorgalmas “kapirgálással” akár gyöngyszemekre is lelhetünk.

Ez a könyv is nagyon izgalmasnak ígérkezik!

Az ingyen kínált könyvek színvonala elég hullámzónak látszik, mind szerkesztés, mind a tartalom tekintetében, de mindenképpen érdemes körülnézni! Sok sikert és várjuk visszajelzéseiket, nehogy lemaradjunk valami értékesről!

Kategória: Hírek | A közvetlen link.

BREAKING NEWS – bejegyzéshez 12 hozzászólás

 1. hokutya szerint:

  Köszönöm a tippet, gyorsan le is töltöttem 8 db Jack London könyvet! 🙂

 2. gabriel74 szerint:

  Szuper tanulmányokat találtam. Köszi a tippet!

 3. takatsa szerint:

  Ó, ez tényleg nagyon jó, vagy 1000 ingyen könyv, A Kalevalától Cooperen át Dickensig, Verne Rejtelmes szigetétől Tom Sawyeren át Ványa bácsiig. És valóban ingyenes, Wilde Boldog hercegén kipróbáltam. Ráadásul kijelölheted, hogy ne Kindlere, hanem számítógépedre töltsed, és akkor azonnal indul is a töltés. Aztán ha nem Kindle-n akarod esetleg olvasni, akkor Calibre-vel konvertálhatod. Nemcsak angol nyelvű, hanem jó pár német könyv is van. 🙂

 4. acsontos szerint:

  Bocs, hogy ide írom: hogy lehet csatlakozni a kindlevarázshoz szerzőként? Vannak írásaim, odaadom ingyen én is. 🙂

 5. Varga Péter szerint:

  Tudja valaki a választ?
  Az miért van, hogy az amazon.com-on nem letölthető egy német könyv (Erniedrigte und Beleidigte – Dosztojevszkijtől), sőt sok német könyv nem letölthető, és az amazon.de oldalról nem lehet letölteni, ha valakinek nincs címet német nyelvterületen? Miért? Hogyan lehet ezt a problémát megoldani?

  • takatsa szerint:

   Kipróbáltam, nekem simán letöltődött a könyv. Letöltéshez Amazonos regisztráció szükséges. 1. Lépj be felhasználóként az Amazonra. 2. Jelöld ki a Books, majd azon belül a Kindle ebooks menüpontot. 3. Search Kindle ebooks melletti ablakba írjad be a keresett könyvet, majd kattints rá a “Go” gombra. 4. Kattints rá a megjelent könyv címére. 5. A Deliver to ablakban válaszd ki, hogy a Kindle ebookodra, vagy pc-re kívánod a könyvet letölteni, majd 6. kattints rá a Buy now with 1-click gombra.
   Ennyi. Ha továbbra sem menne, akkor adj egy emailcímet, és elküldöm neked a könyvet.:)

   • takatsa szerint:

    Még annyi, hogy természetesen a http://www.amazon.com-ra kell belépned.
    Még egy ötlet: 0 ft-os (ingyen) könyvek között úgy böngészhetsz a legegyszerűbben, ha belépsz a book-kindle ebook menüpontba, majd a Sort by ablakban beállítod a “Price: Low to High” lehetőséget. Ekkor a könyvek a legalacsonyabb ártól kezdődően lesznek kilistázva, tehát a lista többezer ingyen letölthető ebookkal kezdődik.

 6. kindlevarazs szerint:

  Köszönöm szépen a segítséget, megoldottuk!

Szólj hozzá!