BREAKING NEWS – Egy éves a Multimédia Pláza – KIVÉTELES AKCIÓ!!!

Élénkül az e-könyvpiac, lassan, de biztosan fejlődgetünk. A mai nap születésnapot ünnepel a Kossuth Kiadó Multimédia Plázája, és ebből az alkalomból különleges akciót hirdetnek: Az akció időtartama alatt, vagyis június 3. 00 órától június 5. 24 óráig: Minden, ami letölhető és nem zene, FÉLÁRON lesz kapható. Tehát: MINDEN e-könyv, MINDEN hangoskönyv, MINDEN multimédia és MINDEN térkép. Ragadják meg gépük billentyűzetét, és látogassanak el a multimédia plázába, bizonyára találnak olyat, amiért érdemes ezt az egyszeri akciót kihasználni. A Multimédia Plázának mi mást kívánhatnánk: BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!

1 éves a Multimédia Pláza!

Kategória: Hírek | A közvetlen link.

BREAKING NEWS – Egy éves a Multimédia Pláza – KIVÉTELES AKCIÓ!!! bejegyzéshez 6 hozzászólás

 1. pbalint szerint:

  Köszönöm az infót. A Multimédia Pláza kínálatában fellelhető jó néhány érdekes könyv. És az árak is hozzáférhetők. Úgy látom viszont, hogy epub formátumúak kivétel nélkül. A Kindle tudtommal nem olvassa az epubot. Mi a megoldás?

 2. pbalint szerint:

  Szindbád már az olvasómon. Köszönöm még egyszer. Várom türelmesen a többit is. 🙂
  A Facebookon a like-olás megtörtént.
  Az epub átalakítás, e-pub-olvasó telepítése ügyében meg tovább nyomozok. :))

 3. kindlevarazs szerint:

  Létezik több megoldás az epub olvasásra Kindle-n, de mivel nem érdekelt, nem telepítettem. Próbálok utánanézni, aztán poszt… De más se fogja vissza magát, aki esetleg már próbálta.

 4. bmb szerint:

  a multimédiapláza épp néhány napja jelentette be, hogy drm nélkül árulják a könyveiket, tehát a konvertálás nagyon egyszerű; pl. calibre-rel néhány kattintás… próbáljátok ki a letölthető mintákon, teljesen, jól néznek ki a könyvek, új oldalon kezdődnek a fejezetek, lehet köztük ugrálni, stb…

Vélemény, hozzászólás?